Dankzij de samenwerking met docenten van het ROC Friese Poort kwamen we in contact met deze enthousiaste multiculturele groep die één-op-één gekoppeld wil worden met de rolmodellen van onze organisatie. Naast een één-op-één match staat deze groep open voor allerlei verschillende activiteiten zoals; bedrijfsbezoeken, contact met inspirerende ondernemers en de workshops op maat. Dankzij benoemde activiteiten kan deze doelgroep een kijkje nemen in de verschillende aspecten van netwerken, rolmodelschap en voorbereiding op de arbeidsmarkt. 

Het Value & Future-project van MentorProgramma Friesland speelt hier ook een rol. De kern van dit project is; de jongeren in staat te stellen om ethisch te ondernemen en leiderschap te ontwikkelen. Het project sluit heel goed aan aan de wensen van deze doelgroep.

In april hebben we drie eerdere ontmoetingen met de groep gehad, die ons hielpen hun behoeften beter te begrijpen en af ​​te stemmen op ons aanbod op maat. In deze korte tijd dat we elkaar hebben ontmoet, zijn er vier studenten gekoppeld aan een rolmodel uit ons netwerk. In de komende weken zullen er nog meer worden gematcht. 

Wij zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan een vitale maatschappij, door aandacht, steun en verbinding. 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment