Hallo! Mijn naam is Arita Vooys, 27 jaar en ik ben sinds april 2021 senior trainee bij MentorProgramma Friesland.

Tijdens mijn studie Social Work, liep ik in het laatste jaar stage bij MentorProgramma Friesland. Na het behalen van mijn diploma wilde ik graag verder in deze sector om mij nog meer te verdiepen in mentoring en alles wat er bij komt kijken. Omdat de visie en werkwijze van MentorProgramma Friesland mij tijdens mijn stage zeer goed is bevallen, leek het mij een logische stap om bij deze organisatie betrokken te blijven.

Het komende jaar zal ik in mijn traineeship werken aan mentoring in het mbo en hbo om meer bekendheid te creëren onder de jongeren van nu. Daarnaast houd ik mij bezig met de kennismaking en koppelingen tussen mentoren en mentees. Ik kijk er naar uit om via deze weg nieuwe mensen te ontmoeten en samen te werken aan de mooie projecten.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment