In de afgelopen maanden is er een wereldwijde mentorbeweging ontstaan: #keepmentoring. Het doel van deze beweging is om de erkenning en het manifesteren van mentoring op hoog niveau te laten te zien. Deze wereldwijde beweging is ontstaan door de corona tijden, om te laten zien dat juist in deze tijden mentoring extra belangrijk is

Dit initiatief hebben de Amerikaanse, Canadese, Indiase, Afrikaanse en Aziatische mentoring netwerkorganisaties samen met het European Centre for Evidence-based mentoring opgezet. Onze mentees vanuit het MentorProgramma Friesland hebben hiervoor een filmpje ingesproken over wat mentoring is en wat dit voor hun betekent. Samengebundeld met andere landen die mee deden aan het project zijn er prachtige resultaten uit gekomen. Om dit te vieren heb ik een bijeenkomst georganiseerd om alle mentees te bedanken en samen met alle deelnemers en betrokkenen in het project de resultaten van het #Keepmentoring project te bekijken.

See for yourself!
Nadia

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment