Op 13 december is onze mentor en ambassadeur Aukje Bijvoets overleden. Aukje was ruim 10 jaar betrokken bij MentorProgramma Friesland. Ze was jarenlang rolmodel voor onze jongeren. Daarnaast creëerde ze volop kansen voor studenten en het programma. Dit deed Aukje vanuit haar werk bij de Gemeente Leeuwarden, afdeling economische zaken. Door haar inzet konden mentees jarenlang leren netwerken bij zakelijke evenementen, zoals de business contactdagen. Ook stond ze klaar voor het verbinden van jongeren met collega’s en politici, zodat jongeren konden leren van vertegenwoordigers van de overheid. Dit gold ook andersom, beleidsmakers en politici konden leren van het perspectief van jongeren. Ze dacht altijd in mogelijkheden voor jongeren.


Aukje, we zullen je missen!

Team, studenten en alumni van MentorProgramma Friesland

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment