Met velen van u hebben we vorige maand ons jaarlijks winterdiner gevierd, om u allen, mentoren, alumni en vrienden van MentorProgramma Friesland, te bedanken voor uw inzet en betrokkenheid, dank dat u er was.  

De foto’s en sfeerimpressie kunt u hier bekijken. Zo kunt u nagenieten van de warmte en energie van de avond, vol verhalen van mentoren en studenten. 

We willen in het bijzonder Oege Reitsma bedanken voor zijn inspirerende woorden tijdens het diner. Zijn wijze woorden, “Los van dat mentoring evidence based is moeten we misschien de impact die voor ons allen zo zichtbaar is gewoon leren waarderen”, raakten de essentie van ons MentorProgramma. 

Trots zijn we ook op onze student mentoren, die het afgelopen halfjaar als teamcaptains hebben gefigureerd voor een maatschappelijk diensttijd traject. Tijdens het Winter Gala Diner deelden zij vol enthousiasme hun motivatie om andere jongeren maatschappelijk betrokken te maken. Teamcaptain Koen zei onder andere het volgende: “Als teamcaptain bij MDT-project: connect your future, heb ik een groepje jongeren begeleid bij het organiseren van een activiteit in het teken van Kickboksen en maatschappelijk werk. Ik heb de jongeren zien groeien, evenals de deelnemers”. 

We hebben ook 2 van onze mentoren in het zonnetje gezet. Isaias omdat hij zich al jarenlang belangeloos inzet voor jongen van allerlei achtergronden. Hij is altijd bereid om een stapje extra te zetten voor jongeren. Daarnaast Gerrit voor zijn vrijwillige inzet bij het ondersteunen van stagiaires van MPF, het mee gaan naar Bulgarije afgelopen december om Firda te vertegenwoordigen in een Erasmus+ project en voor het zijn van een mentor voor velen. 

Hun inzet en toewijding hebben een diepe indruk achtergelaten op onze alumni en tonen de impact die ons programma heeft op de volgende generatie. Het succes van ons Winter Gala Diner laat zien hoe waardevol en inspirerend onze gemeenschap is. Houd de nieuwsbrief en onze socials in de gaten voor toekomstige evenementen.