Maak kennis met Jeannette

Mijn naam is Jeannette Nieuwenhuis en ik ben per 1 oktober Marrit Boelens opgevolgd als coördinator hbo bij MentorProgramma Friesland. Ik werk sinds 2009 bij Hogeschool Van Hall Larenstein aan diverse projecten, waaronder Smaaklessen, evenementen en studieloopbaan begeleiding. Sinds januari 2018 werk ik samen met het MentorProgramma aan het project StudentMentoring (ook wel SkillsCoach genaamd), waarbij we mbo-studenten koppelen aan hbo-studenten. Daarnaast hebben we Meet & Greets en MentorEvents georganiseerd, zowel fysiek als online, waarna we al diverse studenten hebben kunnen koppelen aan mentoren in het bedrijfsleven.

Het MentorProgramma is mij dus niet vreemd en ik heb heel veel zin om nu ook voor NHL Stenden aan de slag te gaan, nog meer mentoren en collega’s van het mbo te leren kennen en evenementen te organiseren. Hierbij zoek ik graag de samenwerking op met diverse partijen en de verbinding tussen de verschillende projecten. Zo zorgen we er samen voor dat studenten meer halen uit hun talenten. Graag tot ziens!